GRENAA SANDBLÆSERI - ALTID GODE RESULTATER

Velkommen til Grenaa Sandblæseri

ALTID GODE RESULTATER

Vi tilbyder alt indenfor metallisering, sandblæsning, stålblæsning, plastblæsning, glasblæsning, med mere.

Vi kan klare enhver opgave

Derfor har vi tilfredse kunder i hele Europa. Alt vores arbejde laves i vores fabrikshal på adressen i Grenaa, hvor vi arbejder med blæsning af autokarrosserier, pladeemner, metaller, glas, plast, samt acryler og meget andet.

Vi arbejder for både industri og private

Grenå Sandblæseri arbejder tæt sammen med både industri og private. Ingen opgave er for stor, og ingen opgave er for lille. Skal du for eksempel have sandblæst dine alufælge eller endda din havegrill, så klarer vi opgaven. Vi tilbyder altid en hurtig service, en kort leveringstid og samtidig omhyggeligt udført kvalitetsarbejde.

Vores resultater er altid gode

Vi tillader nemlig ikke nogen former for sjusk. Så om du er virksomhedsejer eller privatkunde, så kan du roligt bruge os. Kontakt os allerede i dag, enten på telefon eller mail, så vender vi tilbage med en god pris, og et uforpligtende tilbud.  

Stålblæsning benyttes til at fjerne rust og glødeskaller samt klargøring af stålemner der skal bearbejdes og/eller korrosionbeskyttes (f.eks. metallisering eller epoxy og polyurethan maling mm.) efterfølgende.

Se mere om stålblæsning →
Sandblæsning bruges ofte til behandling af ståloverflader for at fjerne rust, glødeskaller og gammel maling, som gør emnet klar til en ny overfladebehandling. Sandblæsning kan dog også med fordel benyttes til mange andre typer overflader.

Se mere om sandblæsning →
Glasblæsning anvendes til at opnå en silkemat og ensartet overflade og fjerner samtidig misfarvninger fra svejsning og andre bearbejdningsprocesser. Glasperlerne der benyttes, har ikke samme slibende effekt som ved f.eks. sandblæsning og derved bliver resultatet en fin jævn overflade.

Se mere om glasblæsning →
Metallisering er en korrosionsbeskyttelse af stål, som gør produktet mere modstandsdygtigt og forlænger dets levetid. Vi tilbyder metallisering af alle typer emner uanset størrelse.

Se mere om metallisering →
Vi sørger for at dine varer kommer sikkert og hurtigt frem, da vi også tilbyder expresskørsel i hele Europa. Vi kører når der er brug for det uanset hvad, hvor og hvornår.

Se mere om expresskørsel →
Har du specielle krav til de emner, der skal blæses, så finder vi den rette løsning til dig.

Kontakt os →
kontakt grenaa sandblæseri

ER DU I TVIVL OM VI KAN KLARE OPGAVEN?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et specifikt projekt.